Vormingen

Webinar: Een sterk team bouwen Gratis

19/09/2022 - 20:00

De kwaliteit van je jeugdwerk hangt voor een groot gedeelte af van de samenwerking en sfeer binnen het team. De meeste teams bestaan uit vrijwilligers die elk hun eigen kijk hebben op het geloof en jeugdwerk. Dit maakt samenwerken niet altijd makkelijker, maar dit kan juist een enorme kracht zijn. In dit webinar geeft Janny jou tips en tricks over hoe je een sterk team kan bouwen met je vrijwilligers.
Meer info

Webinar: Visie bepalen voor het jeugdwerk Gratis

20/09/2022 - 20:00

Wanneer we in september weer aan de slag gaan met kinder-, tiener- of jongerenwerk, is het belangrijk om stil te staan bij wat we het komende jaar willen bereiken. Zo kan je het jongerenwerk in de kerk intentioneel leiden en op het einde van het jaar evalueren. In deze webinar geeft Ilja jou praktische handvaten hoe je samen met je team een visie en doelen kunt uitzetten voor het komende jaar.
Meer info

Webinar: Een preek voorbereiden en brengen Gratis

26/09/2022 - 20:00

Een woord brengen voor kinderen, tieners en/of jongeren is niet simpel. Vaak hebben we wel een idee van hoe het zal verlopen, maar op het moment zelf loopt het niet altijd zoals gepland. De kwaliteit van je preek staat of valt bij de voorbereiding. Micha spreekt al jaren voor groepen en vertelt jou in dit webinar hoe je het beste te werk kan gaan.
Meer info

Webinar: De leefwereld van tieners Gratis

28/09/2022 - 20:00

We leven in deze tijd op een snel tempo met de ene verandering na de andere. Voor jongerenwerkers en ouders is het niet altijd makkelijk om bij te benen en te begrijpen waar jongeren mee bezig zijn. In dit webinar staan we stil bij de leefwereld van tieners en kijken we naar hoe we kunnen communiceren met jongeren binnen deze leeftijdsgroep.
Meer info