Vacature: Magazijnmedewerker (21u)

Kom jij het PJV team versterken? Wil je meewerken aan onze missie, visie en doelstellingen? (die kan je vinden op de website) Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken! Voor de optimale ondersteuning van PJV en voor het uitdragen van beleid en visie van onze vereniging zijn wij op zoek naar een administratief medewerker.

PJV is een christelijke jeugdvereniging gericht op jeugd van 0 tot 30 jaar uit Pinksterkerken in Vlaanderen en Brussel. Wij bouwen mee aan een warmere samenleving door jeugd uit te dagen om christelijke basiswaarden na te leven, zichzelf te ontplooien en de ander lief te hebben als zichzelf. Centraal in onze werking staan kampen waarin we kinderen, tieners en jongeren uitdagen een leven met God aan te gaan. Daarnaast zetten we stevig in op het vormen van onze vrijwilligers. 

Wil je meewerken aan onze missie, visie en doelstellingen? (zie ook www.pjv.be

Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken! 

Voor de optimale ondersteuning van PJV zijn wij op zoek naar een: magazijnmedewerker

Taken

- Je staat in voor de dagelijkse werking van het PJV materiaal.

- Onderhoud van het materiaal: beheer van het magazijn, controle en reparaties van het materiaal, jaarlijkse inventaris opmaken, opmaken en uitvoeren van het investeringsplan, website up-to-date houden (onderdeel ‘materiaal’), jaarlijks contact met de kernen.

- Materiaal voor activiteiten: opvolgen van aanvragen van materiaal, administratie rond uitgeleend materiaal, klaarzetten van materiaal, organiseren van transport voor het materiaal, communicatie met vrijwilligers, basisteams en lokale afdelingen.

- Externe huur en externe verhuur van materiaal.

 

Functiegericht profiel

 

Mensgericht profiel

 

Extra troeven 

 

Wij bieden 

 

 

Praktisch

Vragen over de inhoud van de job en de organisatie kan je mailen naar janny@pjv.be.

Solliciteren doe je door volgende documenten op te sturen naar db@pjv.be

Reageren kan tot en met 9 december 2022. 

Sollicitatiegesprekken lopen van 12 december 2022 tot 20 december 2022 en zullen ’s avonds plaatsvinden.

Datum van indiensttreding zo snel mogelijk, idealiter vanaf februari 2023.