Spaarproject Living Waters Village

In 2022 hebben we samen gespaard voor het kinderdagverblijf ’t Shelterke. Door de vele extra vijf euro’s die jullie schonken bij inschrijving van een activiteit, dankzij de vele suikerspinnen die jullie verorberden en door de verschillende kleine en grotere extra giften hebben we in 2022 €2000 ingezameld! Wo w! In 2023 willen we opnieuw onze schouders zetten onder een project. Deze keer een project wat verder weg, helemaal in Zuidoost-Azië op het mooie eiland Borneo in de jungle van West Kalimantan, Indonesië.

In 2022 hebben we samen gespaard voor het kinderdagverblijf ’t Shelterke. Door de vele extra vijf euro’s die jullie schonken bij inschrijving van een activiteit, dankzij de vele suikerspinnen die jullie verorberden en door de verschillende kleine en grotere extra giften hebben we in 2022 €2000 ingezameld! Wow!

In 2023 willen we opnieuw onze schouders zetten onder een project. Deze keer een project wat verder weg, helemaal in Zuidoost-Azië op het mooie eiland Borneo in de jungle van West Kalimantan, Indonesië.

Living Waters Village, gelegen in het hart van de jungle startte als een opvang van enkele kinderen en is  uitgegroeid tot een thuis voor meer dan 700 Dayak-kinderen, maar ook tot een gezin. Met een visie om onderdak te bieden aan 1.000 verwaarloosde kinderen en ook onderwijs aan zelfs 2.000 kinderen, is Living Waters Village dan ook echt een 'Wondergebied'. 

Elk kind dat opgroeit in Living Waters Village krijgt de kans te groeien, niet alleen fysiek en educatief, maar het wordt ook geestelijk gevoed en getraind. Elk kind dat God naar Living Waters Village stuurt, wordt hier toegerust opdat het later naar zijn dorp kan terugkeren -evenals naar andere dorpen die nog steeds onbereikbaar zijn- om het goede nieuws te gaan brengen aan allen die nog steeds dwalen èn ook om kerken te kunnen stichten waar er nog geen zijn. Ze kunnen daar dan getuigen zijn van Gods liefde, deel uitmaken van Zijn wonderen, alsook delen in de liefde die ze van Hem hebben ontvangen èn verkondigen dat het gratis is voor alle anderen om ook Zijn liefde te ontvangen.

Dit is een project waar PJV heel graag een steentje aan wil bijdragen en dus is dit project ons spaarproject voor 2023. Bekijk alvast het filmpje over het project.