Spaarproject 2024: Ons Kinderhuis.

Dit jaar sparen we voor een prachtig project dichtbij huis. En daar zijn we enthousiast over!

In ons eigen Vlaamse land meer bepaald in Genk vind je Ons kinderhuis, het  PJV spaarproject van 2024. 

Ons kinderhuis is een organisatie voor integrale jeugdhulp binnen de sector bijzondere jeugdzorg. Dat betekent eigenlijk gewoon dat kinderen en jongeren die door verschillende redenen thuis niet meer kunnen blijven tijdelijk opgevangen worden in een leefgroep in Ons kinderhuis. Daar krijgen ze de rust en begeleiding die ze nodig hebben.

Bijzonder dat Ons Kinderhuis  haar opdracht uitvoert vanuit het geloof dat God liefde is. Elk kind en elke jongere is uniek, waardevol en getalenteerd en voor elk kind, elke jongere en hun context is er een hoopvolle toekomst gepland. Een visie waar wij helemaal achter staan.

Deze visie geven ze dagelijks handen en voeten door hun werk met 35 jongens en meisjes tussen de 0 en 25 jaar. En net voor hen mogen wij dit jaar geld inzamelen. 

Waarvoor gaan we sparen?

Nieuwe fietsen, kledingbonnen, nieuw terrasmeubilair, nieuwe stoelen voor in de leefgroep tieners en het uitgebreide kerstdiner.

Hoe kun je mee sparen?

Bij inschrijving bij een PJV activiteit krijg je de kans om €5 extra te geven voor het spaarproject. Op de VVP dag verkopen we lekkers ten voordele van Ons kinderhuis of je mag natuurlijk altijd een spontane gift geven met vermelding van Spaarproject 2024.

Spaar jij mee voor dit mooie project? Let’s do this!!

Meer info
Ben je nieuwsgierig? Bekijk hier enkele verhalen van jongeren uit Ons kinderhuis, of ga naar de website voor meer info.