Spaarproject 2024

Vorig jaar spaarden we maar liefst €1410,45 bij elkaar voor Living Waters Village in het verre Borneo, Indonesië. Dikke merci aan alle gulle gevers en dappere donateurs. Mooi dat we op deze manier vanuit Vlaanderen een verschil mogen maken ver weg. Dit jaar zoeken we het weer wat dichterbij, in ons eigen Vlaamse land meer bepaald in Genk. Ons kinderhuis is het PJV spaarproject van 2024. En daar zijn we enthousiast over!

Ons kinderhuis is een organisatie voor integrale jeugdhulp binnen de sector bijzondere jeugdzorg. Dat betekent eigenlijk gewoon dat kinderen en jongeren die door verschillende redenen thuis niet meer kunnen blijven tijdelijk opgevangen worden in een leefgroep in Ons kinderhuis. Daar krijgen ze de rust en begeleiding die ze nodig hebben.

Bijzonder dat Ons Kinderhuis  haar opdracht uitvoert vanuit het geloof dat God liefde is. Elk kind en elke jongere is uniek, waardevol en getalenteerd en voor elk kind, elke jongere en hun context is er een hoopvolle toekomst gepland. Een visie waar wij helemaal achter staan.

Deze visie geven ze dagelijks handen en voeten door hun werk met 35 jongens en meisjes tussen de 0 en 25 jaar. En net voor hen mogen wij dit jaar geld inzamelen. Waarvoor gaan we sparen?

Nieuwe fietsen, kledingbonnen, nieuw terrasmeubilair, nieuwe stoelen voor in de leefgroep tieners en het uitgebreide kerstdiner.

Hoe kun je mee sparen?

Bij inschrijving bij een PJV activiteit krijg je de kans om €5 extra te geven voor het spaarproject. Op de VVP dag verkopen we lekkers ten voordele van Ons kinderhuis of je mag natuurlijk altijd een spontane gift geven met vermelding van Spaarproject 2024.

Spaar jij mee voor dit mooie project? Let’s do this!!

Nog een aanrader: op www.kinderhuis.net/verhalen kan je enkele verhalen bekijken van jongeren uit Ons kinderhuis. Zeker doen!